اتاق کودک

اتاق کودک

تغییر اتاق نوزاد به اتاق کودک

شما هر سبکی را که برای چیدمان انتخاب می کنید می بایست از یک سری قسمت های جداگانه تشکیل شده باشه که البته با هم هماهنگ باشند. اتاق کودک باید دارای قسمت هایی همچون یک فضای خواب، یک فضای بازی، یک فضای مطالعه و یک قسمت برای قرار دادن کمد یا قفسه سازماندهی وسایل کودک باشد.اتاق کودک وقتی کودک کم کم بزرگ تر می شود، احساس استقلال بیشتری را می خواهد داشته باشد و در مورد اتاقش و وسایل آن بیشتر نظر می دهد و از تماشای چیزهایی که خودش انتخاب کرده، هیجان زده می شود، بنابراین لازم است که اتاقش به نحوی چیده شود که او حس خوبی نسبت به آن داشته باشد و از آن مهم تر احتیاجات و نیازهای او را رفع کند.

تزیینات اتاق کودک

برای اینکه کودک در اتاق خودش احساس امنیت و آسایش بیشتری داشته باشد قسمتی از اتاق را برای قرار دادن تخت خواب کودک انتخاب می کنیم که فرزندمان در انجا کاملاً احساس راحتی و دنج بودن بکند. چون قرار است یکی از بیشترین زمان ها رو در تخت خوابش بگذراند. محل خواب و استراحت کودک باید راحت، زیبا و البته همراه با ایده های متمایز کننده و خلاق باشد. ایده هایی مانند تختی به شکل یک خانه یا قایق یا ماشین. اکنون فرزند خردسال شما، تغییرات بزرگی را تجربه می کند.
او از گهواره راهی تخت خواب می شود، برخی از تعلقات برایش ارزش و معنی بالاتری دارند، مهارت های حرکتی و زبانی اش کامل تر می شود و… .
اگر می خواهید که دکوراسیون اتاق او را تغییر دهید، باید نکات مهمی را در نظر داشته باشید، مثلا تخت خواب مناسب برای او تهیه کنید.
فضای کافی برای بازی داشته باشد، جا و محل مناسب برای قرار دادن وسایل و اسباب بازی ها وجود داشته باشد و از همه مهم تر فضای اتاق، فضای امنی برای او باشد.

 

دکوراسیون اتاق کودک 2018

نخستین گام ها
تغییر اتاق نوزادی به اتاق کودک، گاهی اوقات عذاب آور و پر از چالش می شود و دلیل آن نیز بزرگ تر شدن کودک و نظر دادن او به خاطر احساس استقلال بیشتر است. شاید شما بسیاری از انتخاب های او را معقولانه و منطقی ندانید. ممکن است شما برخی از تغییرات را لازم و ضروری بدانید، ولی او از پذیرفتن آنها خودداری کند. نخستین گام این است که با او حرف بزنید. در مورد تغییرات و کارهایی که می خواهید انجام دهید با او صحبت کنید. به او توضیح دهید که محیط جدید همه جوره به او تعلق دارد، چرا که کودکان خردسال به حس مالکیت در این ایام از کودکی شان بسیار اهمیت می دهند و والدین آنها کلمه «مال من» را بارها و بارها می شنوند. در مرحله بعدی باید کودک خود را درگیر این پروسه کنید. مثلا از او بخواهید به شما کمک کند تا با هم برخی از وسایل و اسباب بازی ها را جمع کنید. اگر ممانعت می کند، جای نگهداری آنها را به او نشان دهید تا خیالش راحت باشد که هر وقت بخواهد، می تواند گاهی آنها را بردارد. از او بخواهید که نظرش را درباره دکوراسیون اتاق بگوید و اینکه چه رنگی را ترجیح می دهد. این اتاق و فضا متعلق به اوست و او حق دارد که نظرش را بگوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *